CATALÀ
CASTELLANO
facebook

CAT
ESP

facebook
Les carns
A la nostra carnisseria hi tenim una clientela fidel, que hi ve buscant un servei personalitzat. Tenim carn ecològica, pollastres de granja, vedella gallega, xai d'Aragó i porc ibèric i de Girona. I te'ls preparem al teu gust. Cada dia, de dilluns a diumenge.
Les carns
Els elaborats
Cada dia elaborem productes càrnics amb ingredients de primera qualitat. Destaquen les hamburgueses, però també tenen fama les croquetes i les mandonguilles o les nostres broquetes. Ah! I no ens oblidem dels nostres farcits. Qui els prova, repeteix.
Els elaborats
Els formatges
El formatge és una de les nostres passions. I es nota només de veure el taulell de la xarcuteria. Els millors formatges del món, alguns d'ells fets a casa nostra. Frescos o curats, tenim formatges de tota Europa i per a totes les ocasions.
Els formatges
Els embotits Ibèrics
Els embotits
Tenim una àmplia selecció d'embotits ibèrics de primera qualitat, que seleccionem entre els millors proveïdors. T'aconsellem quina opció és més adequada per a cada necessitat i si tens convidats, et preparem safates variades, amb una selecció feta al teu gust.
Vols tastar
un bon pernil?
Cada dissabte i cada diumenge un mestre tallador prepara, davant teu, el pernil que t'emportaràs a casa... però abans te'l deixa tastar. La qualitat dels pernils de La Rosita ha estat contrastada, durant anys, pels nostres clients.
Vols tastar un bon pernil?
La fruita i la verdura
Cada dia pots trobar fruita i verdura fresca i de temporada. Prioritzem els productes de proximitat, però si et cal una fruita de l'altra banda del món, també la tenim. I a més, una selecció especial, i cada dia més àmplia, de fruites i verdures ecològiques. Pregunta per les nostres safates de fruita de temporada o exòtica. Pelada i preparada per consumir.
La fruita i la verdura
La nostra bodega
Ens agraden els vins i caves de la nostra terra i procurem tenir-ne una acurada selecció, amb les D.O. més destacades. Però si prefereixes vins d'altres zones, també els trobaràs a La Rosita. Fins i tot, un Rioja que elaboren especialment per a nosaltres. A més, si t'agrada la cervesa, disposem d'una amplia selecció d'importació.
La nostra bodega
Pa de veritat
Encara que no tenim forn propi, t'oferim un pa artesanal que és difícil de millorar. Ens el serveixen cada matí, acabat de sortir del forn, amb diferents varietats que t'ajudaran a complementar els teus àpats. Però no vinguis gaire tard, que s'acaba!
Pa de veritat
Especialistes en al·lèrgies i intoleràncies
Especialistes en al·lèrgies i intoleràncies
Especialistes en al.lèrgies i intoleràncies
Sabem de què parlem perquè ho vivim d'aprop. Ens preocupen les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries i per això treballem amb proveïdors que ens garanteixen els ingredients més adequats. Disposem d'una àrea específica de productes per a celíacs i hem etiquetat la resta de productes del supermercat amb el distintiu 'Apte per a celíacs'. De fet, procurem cuidar molt l'etiquetatge de tots els nostres aliments, perquè tinguis la millor informació. Si tens preguntes sobre qualsevol producte, no dubtis a consultar-nos. Coneixem molt bé els productes que venem.
Especialistes en al.lèrgies i intoleràncies
Fes una comanda
Comanda personalment
Personalment
Si t'agrada triar,
vine personalment
a la nostra botiga
Supermercat La Rosita
Si ho desitges, et podem
dur la teva compra a casa
durant el mateix dia
Comanda per correu electrònic
Correu electrònic
Envia'ns la teva
comanda per email
a pedidos@larosita.es
Supermercat La Rosita
No oblidis posar el teu
nom i cognoms, el telèfon,
l'adreça i l'hora d'entrega
Comanda per telèfon
Telèfon
Demana la teva
comanda per telèfon
936 640 592
Supermercat La Rosita
Horari d'atenció al públic
de dilluns a divendres
de 9 a 14h i de 17 a 19h
Comanda per fax
Fax
Envia'ns la teva
comanda per fax
936 363 164
Supermercat La Rosita
No oblidis posar el teu
nom i cognoms, el telèfon,
l'adreça i l'hora d'entrega
Altres serveis

Visita

virtual

DE 8:30
A 14:30H
Consulta
condicions
al 936 640 592
Servei a domicili
Consulta
condicions
al 936 640 592
Servei a domicili
La Rosita

La Rosita, productes de qualitat
Avís legal

Segons allò que estableix la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquesta web:

Titular: Alvarez Ribé S.L.
Adreça: Avda. 300 nº 36-38 08860 Castelldefels
Dades Registrals: R.M de Barcelona. Tomo 23326 sec GENERAL Folio 0056 Hoja/dup 51053
CIF: B-60097334

Mitjançant aquest text, el Titular vol que conegui el seu avís legal, que s'entendrà acceptat pel simple fet de connectar-se i navegar per la nostra pàgina web.

L'objectiu d'aquesta pàgina web és informar a tothom qui la visiti sobre la nostra empresa i facilitar l'accés a la informació sobre els productes que comercialitzem.

El Titular no garanteix l'exactitud del material que conté aquest "site" ni que s'ajusti a qualsevol ús especial. El Titular declina qualsevol responsabilitat sobre els enllaços de la nostra pàgina, els quals són només a títol informatiu, com també d'aquelles pàgines o enllaços que remetin a la nostra pàgina web.

Ni el Titular ni cap altra part implicada en la creació, producció o subministrament d'aquest "site" no seran responsables dels danys, costos, imprevistos o pèrdues que puguin produir-se per l'accés o ús d'aquesta "web".

A més a més, el Titular no serà responsable del software malintencionat que pugui infectar el seu ordinador o altres propietats seves degut a l'ús, accés, o telecàrrega de qualsevol material d'aquesta "web".

El Titular observa la normativa de protecció de dades i totes les dades que s'obtinguin es tractaran d'acord amb el que estipula la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El Titular es reserva la possibilitat de fer modificacions tant d'aquest avís legal com de qualsevol altre contingut de la seva pàgina web en qualsevol moment i sense que calgui informar-ne prèviament.

En cas que es volgués posar en contacte amb nosaltres en relació amb algun aspecte de la nostra pàgina web, ens pot enviar un correu electrònic a info@larosita.es o trucar al telèfon 93 6640592.